Aftenskolemakker

Som kursist i AOF aftenskolemakker projektet kan du gå på AOF's kurser med en makker. En makker kan gøre det nemmere at gå på kurset.

Du kan vælge frit blandt AOF Frederiksberg-Københavns kurser, og vi vil forsøge at finde en makker på holdet. Du kan altså gå til alt lige fra syning, tegning og sprog til bollywood dans, eksotisk madlavning og saxofon. Det er op til dig! 

Hvad makkerskabet går ud på, defineres af dig og din makker. Har du brug for en huske-sms på dagen? Er det rart at vide, hvem du kan sætte dig ved siden af? Hjælper det på nervøsiteten, at én på holdet på forhånd ved, at du kan få et angstanfald? Eller er det noget helt andet, du har brug for? 

En makker er en frivillig AOF-kursist, der har sagt ja til at tage sig lidt ekstra af en ny på holdet. I er fælles om at interessere jer for det fag, I har tilmeldt jer. 

Ved tilmelding gennem Frinova giver vi mulighed for økonomisk friplads. 

Du kan tilmelde dig forårets kurser fra d. 1 - d. 20. januar 2020.

Se AOF Frederiksberg-Københavns kursusudbud her

Se AOF Frederiksberg-Københavns e-katalog her

 

Tilmelding til AOF Aftenskolemakker

Fra 1.-20. januar 2020 kan du tilmelde dig kurser i AOF's forårssæson.

Find det kursus, du vil gå til på AOF Frederiksberg-Københavns hjemmeside.

Send en mail med følgende oplysninger til frinova@sof.kk.dk:

  • Holdnr. på det hold, du ønsker at gå på
  • Titel på holdet
  • Dit navn
  • Dit telefonnummer
  • Din email adresse

Du kan også skrive en SMS eller ringe på tlf.: 40 14 84 15 - indtal en besked, hvis ikke vi svarer.

 

Når vi har modtaget din tilmelding vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Herefter vil vi forsøge at finde en makker. Når vi har fundet en makker, får du besked og er endelig tilmeldt kurset.

Vi afholder hilsemøder onsdag d. 5. februar kl. 17-18, og du vil skulle deltage på et af møderne. På hilsemødet får du mulighed for at møde din makker inden holdstart.

 

Hvis vi ikke finder en makker eller hvis det ønskede hold ikke bliver oprettet pga. for få tilmeldinger, bliver du ikke tilmeldt holdet, og vi giver dig besked om dette.

Du er velkommen til at tilmelde dig flere hold.

 

Har du spørgsmål? Skriv til frinova@sof.kk.dk