Aftenskolemakker

Som kursist i AOF aftenskolemakker projektet kan du gå på AOF's kurser. OBS: Tilmeldingsfristen for efterår 2020 er overskredet.

Som bruger af Socialpsykiatrien i Københavns Kommune, kan du vælge frit blandt AOF Frederiksberg-Københavns kurser, og hvis du ønsker det, vi vil forsøge at finde en makker på holdet. Du kan altså gå til alt lige fra syning, tegning og sprog til bollywood dans, eksotisk madlavning og saxofon. Det er op til dig! 

Hvad et eventuelt makkerskab går ud på, defineres af dig og din makker. Har du brug for en huske-sms på dagen? Er det rart at vide, hvem du kan sætte dig ved siden af? Hjælper det på nervøsiteten, at én på holdet på forhånd ved, at du kan få et angstanfald? Eller er det noget helt andet, du har brug for? 

En makker er en frivillig AOF-kursist, der har sagt ja til at tage sig lidt ekstra af en ny på holdet. I er fælles om at interessere jer for det fag, I har tilmeldt jer. 

Ved tilmelding gennem Frinova giver vi mulighed for økonomisk friplads. 

 

Tilmelding til AOF Aftenskolemakker

OBS: Tilmeldingsfristen for efteråret 2020 er overskredet.

Send en mail med følgende oplysninger til frinova@sof.kk.dk:

  • Holdnr. på det hold, du ønsker at gå på
  • Titel på holdet
  • Dit navn
  • Dit telefonnummer
  • Din email adresse
  • Hvilket Aktivitets- og Samværssted, Botilbud du er tilknyttet eller om du får hjemmevejledning.

Du kan også skrive en SMS eller ringe på tlf.: 2170 4328 - indtal en besked, hvis ikke vi svarer.

 

Når vi har modtaget din tilmelding vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Herefter vil vi forsøge at finde en makker. Når vi har fundet en makker, får du besked og er endelig tilmeldt kurset.

Vi afholder hilsemøder inden kususstart. På hilsemødet får du mulighed for at møde din makker inden holdstart.

Hvis vi ikke finder en makker eller hvis det ønskede hold ikke bliver oprettet pga. for få tilmeldinger, giver AOF dig besked om dette.

Har du spørgsmål? Skriv til frinova@sof.kk.dk