Aftenskolemakker

Frinova samarbejder med AOF og Depressionsforeningen i projektet "Aftenskolemakker". En makker kan gøre det nemmere at gå på et kursus.

Som projektdeltager kan du vælge frit blandt AOF Frederiksberg-Københavns kurser, og vi vil forsøge at finde en makker på holdet. Du kan altså gå til alt lige fra syning, tegning og sprog til bollywood dans, eksotisk madlavning og saxofon. Det er op til dig! 

Hvad makkerskabet går ud på, defineres af dig og din makker. Har du brug for en huske-sms på dagen? Er det rart at vide, hvem du kan sætte dig ved siden af? Hjælper det på nervøsiteten, at én på holdet på forhånd ved, at du kan få et angstanfald? Eller er det noget helt andet, du har brug for? 

En makker er en frivillig AOF-kursist, der har sagt ja til at tage sig lidt ekstra af en ny på holdet. I er fælles om at interessere jer for det fag, I har tilmeldt jer. 

Makkeren får halveret sit deltagergebyr. Ved tilmelding gennem Frinova giver vi mulighed for økonomisk friplads. 

I øjeblikket har vi lukket for tilmelding til aftenskolemakker-projektet. Hold øje med vores hjemmeside og Facebook i august, hvor vi åbner for tilmelding til efterårssæsonen. 

Se AOF Frederiksberg-Københavns kursusudbud her