Mød medborgeren Natasha Al-Hariri

22.03.2017
  • ""
    Carsten Rementorp
Natasha Al-Hariri åbnede Frinova. Til juni kan du igen opleve hende i Center Nordvest til et foredrag om samfundsengagement og fællesskaber

Natasha Al-Hariri gav en inspirerende tale om medborgerskab, fællesskab og engagement i lokalsamfundet. En tale, der faldt godt i tråd med Frinovas 2017-tema, der er ’Demokrati’, blandt andet på grund af det kommende kommunalvalg i november 2017.

Fællesskaber

Demokrati-temaet er også tænkt som en opfordring til, at alle kan være en del af samfundet og være med til at ændre samfundet. Det kan være ved at melde sig i et parti. Men det kan også være ved at melde sig i en hjælpeorganisation. Eller den lokale sportsforening.

De samme opfordringer gav Natasha, der er med i ’Medborgerne’. Medborgerne er en forening, der arbejder for at organisere de mange forskellige fællesskaber i Nordvest og på Nørrebro, for at skabe bedre for hold for alle i bydelene.

”Vi vil samle alle de lokale fællesskaber – frivillige foreninger, kirker, moskéer, skoler, fagforeninger og engagerede borgere – der vil være med til at gøre livet på Nørrebro og Nordvest endnu bedre”
– Medborgerne.dk

Du kan opleve Natasha og hendes engagement igen mandag d.12. juni i Café Vigør på Tomsgårdsvej 35 fra kl.18.00

Læs mere om foredraget og om tilmelding her.
 

Det foreløbige program for Frinovas forårssemester 2017 finder du under Kurser.

Læs mere om medborgerne på www.medborgerne.dk